top of page

Evenementen en activiteiten

Onze jaarlijkse evenementen:

De Reuze Barbecue en de

Happy Hour Party 

De Reuze Barbecue

Elk jaar organiseren wij de enige echte Reuze Barbecue. Dit vindt steeds plaats de eerste vrijdag van mei. We verwelkomen jullie graag vanaf 19u in de feesttent gelegen te Hogestraat 125, Hooglede. We staan voor jullie klaar met een rijkelijk groente buffet, BBQ vlees a volonté en de nodige dorstlessers. 

Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden en de bestuursleden. 

Voor meer info kun je een bericht sturen naar Sara: 0471 / 24 77 10 of je kunt een mailtje sturen naar info.kljhooglede@gmail.com.

De Happy Hour Party

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij de legendarische HAPPY HOUR PARTY. Dit vindt steeds plaats de eerste zaterdag van mei. De fuif gaat door in de feesttent gelegen te Hogestraat 125, Hooglede. Met tal van steengoede DJ's zorgen we voor een geweldige fuif. Als kers op de taart is er vanaf 23:00u tot 00:00 de alom bekende Happy Hour

Kaarten zijn te verkrijgen aan de entree voor maar €6. 

Voor meer info kun je een bericht sturen naar Sara: 0471 / 24 77 10 of je kunt een mailtje sturen naar info.kljhooglede@gmail.com.

Activiteiten

Ongeveer om de twee weken organiseren wij de vrijdagavond een activiteit. Enkele voorbeelden van onze activiteiten zijn gaan bowlen, paintball, karten, après-ski, boerenfuif of een gezellige avond in het lokaal. Naast deze activiteiten worden er ook nog enkele toffe activiteiten voorzien vanuit het gewest. Deze activiteiten doen we samen met de andere KLJ's vanuit het gewest Roeselare. Enkele vaste gewestactiviteiten zijn schaatsen, carnavalsfuif, het paasvoetbal toernooi en de sportfeesten. 

bottom of page