top of page
  • Foto van schrijverKLJ Hooglede

Startdag werkjaar 2021-2022: KLJ, da's voor't leven!

Bijgewerkt op: 8 sep. 2021




Heb je zin om de vrijdag avond deel te nemen aan toffe activiteiten, nieuwe mensen te leren kennen of om samen met ons de Happy Hour Party te beleven? Dan is KLJ Hooglede precies wat je zoekt! Dit jaar verwelkomen we iedereen vanaf het geboortejaar 2006 en ouder.


We zijn een hechte en gezellige groep vrienden die samen leute en plezier maken. Doorheen het jaar doen we allerlei activiteiten zoals bowlen, muurklimmen, paintball, sportfeesten, een daguitstap en als afsluiter van ons jaar een geweldig KLJ kamp. Als kers op de taart organiseren we elk jaar onze geweldige Reuze Barbecue en de enige echte Happy Hour Party.



We trappen het nieuwe jaar af op zondag 19 september. We beginnen onze Startdag om 9u met een jaarlijkse misviering in de Sint-Amandus kerk te Hooglede. Vanaf 10u30 zijn alle ouders en leden welkom in het lokaal om het nieuwe werkjaar in te klinken. Omstreeks 12u30 vertrekken de leden naar een andere locatie om een leuke namiddag te beleven met een verassingsactiviteit. We ronden deze namiddag af omstreeks 19u00 aan het lokaal. Ben je een nieuw lid in de KLJ? Breng kleren mee die vuil mogen zijn, alsook een handdoek.


Ben je nog vragen of ben je nog niet helemaal overtuigt, stuur dan gerust een berichtje naar 0498 56 23 30.


Tot binnenkort!

KLJ Hooglede



5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page